Aaron Lee Tasjan (Rootsy)

I januari 2018 gjorde Aaron Lee Tasjan en räcka minst sagt hyllade solokonserter i Sverige och Norge. ”Vi har att göra med en synnerligen kompetent rock- och countryarkeolog som studerat de gamla mästarna och redan tagit examen, 29 år gammal” skriver Virtanen och det är bara att hålla med. Ibland känns det som att resa i hela den amerikanska musikskatten när man lyssnar på Tasjans musik. Det haglar av referenser till de största ikonerna när man lyssnar på eller läser om Tasjan. Tom Petty, Randy Newman, Harry Nilsson, Guy Clark, Gram Parsons, The Rolling Stones, The Allman Brothers osv. osv. Men mest av allt kanske Tasjan är en annan americana-hippies okrönta arvinge? Todd Snider ande känns ofta närvarande när man lyssnar på Tasjans låtar. Inte för att båda har boat in sig i det bohemiska East Nashville utan mer att båda verkar ha en naturlig eklektisk inställning till musiken och en värme och självdistanserad humor som man alltför sällan möter.

”Han är en perfekt stilist och makalös gitarrist. Jag är så glad. Det finns en klar möjlighet att Aaron Lee Tasjan är ett geni.” Av Fredrik Virtanen – Aftonbladet.

Fri entré som vanligt i q.bar.
Spelning: 20.00

Boka bord på 060-16 00 88 eller 060-16 00 80

Evenemanget dokumenteras av fotograf under kvällen. Bilderna kan komma att användas i marknadsföring av Quality Hotel Sundsvall och q.bar. Vill du ej medverka på bild meddelar du oss som arrangör eller fotografen på plats.