Julbord med underhållning

JULBORDET ÄR INSTÄLLT TILL FÖLJD AV RÅDANDE SITUATION MED COVID-19.
I år är ingenting är som vanligt, men på Quality Hotel Sundsvall vill vi skapa julstämning – som vi alltid gör fast lite annorlunda. Våra rymliga lokaler på Aveny gör att vi kan hålla avstånd och samtidigt erbjuda er en julupplevelse. Vi erbjuder julbordsbuffé som du sedan avnjuter med ditt sällskap vid ert bord. Vi kommer att ha bordvärdar vid varje bord som ser till att vi alla håller avstånd vid buffén. Vi följer självklart lagen om tillfälliga smittskyddsåtgärder och Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd.

 

Under julbordet får vi liveunderhållning av Frisk & Co som består av Niklas Frisk, Sofia Bertlin, Pierre Söderberg, Mats Ejesjö, Patrik Norman, Fredrik Törngren som gör en specialsydd Julshow för oss på Quality Hotel och som extra krydda är trollkonstnären Arkadia med. Det blir ett set under julbordet och ett set efter.

 

Entré till julbordet är 18.00-19.30, vi sprider ut ankomsttiderna för att undvika trängsel. Vid ankomst bjuder vi på alkoholfri glögg. Begränsat antal platser på julbordet. Först till kvarn.

 

Bokas via Receptionen på Quality Hotel Sundsvall eller ring 060-16 00 02.
Pris: 795 kr per person (bokningar i sällskap).
Boka gärna övernattning i samband med julbordet!
Paketpris 1195 kr för del i dubbelrum.

 

Datum för julbordet:
4/12
5/12
11/12
12/12