MISS LI

Konserten i mars blev inställd pga. det rådande läget med Covid-19. För er som köpt biljett så kommer den att gälla på kommande datum i höst den 10 oktober. Vill du ändå ha pengarna återbetalade kontaktar ni support@tickster.com. Biljettsläpp på eventuella kvarvarande biljetter släpps inom kort på Tickster.

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan ”A Woman’s Guide To Survival” rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre ”fasta”, återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som hade premiär i lördags på TV4. I vår åker hon äntligen ut på turné igen – premiären äger rum i Jönköping 13 februari och Miss Li med band besöker sedan 16 städer i Sverige varav Sundsvall den 20 mars!

– Den gångna sommarturnén kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Biljetterna köper du på Tickster!

Dörrar: 20.00
Scenuppträdande: 21.30
Pris: 345:-

Boka gärna bord för middag i q.bar innan showen!
Ring oss på 060-16 00 88 eller 060-16 00 80

Vill du vakna upp till en härlig frukostbuffé dagen efter en lyckad kväll så har vi förmånliga boendepaket inklusive entré här! 

OBS! Paketet är SLUTSÅLT!