Saturday Night Fever – Nostalgiparty

Nu är det dags att snurra oss tillbaka i tiden för att återuppleva det glada 70-talet med svängande höfter och smittande dansglädje! Vi bjuder in till ett riktigt nostalgiparty i samarbete med Filmstaden Sundsvall! OBS! Begränsat antal platser så säkra din biljett redan idag!

Det var 1977 som en ung man gjorde succé på diskotek i Brooklyn. Vi pratar förstås om John Travolta i rollen som amerikanen med italienska rötter, Tony Manero. På vardagarna säljer Tony Manero målarfärg i en butik. Men på lördagarna lever han upp. Då intar han dansgolvet på diskoteket ”2001 Odyssey”. Där är han inte butiksbiträde, utan en stjärna.

Kvällens program:
Vi bjuder på fördrink med mingel klockan 17:15 på Quality Hotel, Aveny upstairs. Sedan går vi ner till Filmstaden i en abonnerad salong där vi kommer i härlig stämning under den klassiska filmen Saturday Night Fever från 1977. (OBS! Filmen är otextad och med engelskt tal, ej sing-along). Efter filmen bjuder vi på en härlig mingelbuffé med en dryck till maten, på Aveny upstairs. Självklart med musiken från tidseran/filmen under fortsatt fest med dansgolv där DJ Johnny Helenius står för musiken. Passa på att önska en väl vald låt!

Kom gärna klädd i tidsenlig klädsel – vi kommer att utse 1:a, 2:a och 3:e pris på bäst klädda under kvällens lopp med fina priser.

Cirkatider:
17:15 Förmingel och fördrink på Quality Hotel, Aveny upstairs
18:00 Saturday Night Fever på Filmstaden
20:00 Mingelbuffé och disco/dansgolv med DJ på Quality Hotel, Aveny upstairs

Biljettpris 399 kr (i biljettpriset ingår entré, fördrink, biobiljett, mingelbuffé med en dryck).
Köp din biljett på Tickster, begränsat antal platser!

Boka gärna boende i samband med eventet. Förmånliga priser när du anger koden ”DISCO”. Mejla q.sundsvall@choice.se eller ring 060-16 00 02 för att boka.