Tony Naima

Som vanligt fri entré i q.bar! Tony Naima är uppväxt i Härnösand. Det var inte alltid självklart att det skulle bli musik, men när valet skulle göras mellan hockey och musik så blev det ändå musiken som vann. Han började tidigt spela i band, och med bandet Bruse så kom chansen att få komma ut och spela runt om i Sverige.

Första soloskivan (Imprints) gjordes 2004, men släpptes aldrig riktigt efter dispyt med skivbolaget. Ett par år senare så gjordes skivan Dismember, som bestod av tolkningar på det svenska dödsmetallbandet Dismember. Skivan hyllades av kritiker runt om i Europa, men det blev även ett par dödshot av upprörda fans från Sydamerika.

Tony Naima började ytterligare några år senare att spela tillsammans med Moa Holmsten, och efter att ha varit gitarrist i hennes band så tog han också producentrollen när hennes skiva Bruised arms and broken rhythm skulle spelas in. Den släpptes på ett amerikanskt bolag, och det har därefter blivit turnerande, dels i USA men också en del runt om i Europa.

Numer så bor Tony tillsammans med familjen uppe i Kramfors, där han jobbar som producent och låtskrivare. Så mitt i allt arbete som producent, med ett flertal kommande releaser, så kommer då också Tony Naimas fjärde soloskiva. (odöpt ännu). Skivan görs sparsmakad och är anpassad för 4 musiker, och den görs också speciellt för första sologiget på flera år, på q-bar i Sundsvall!

Varmt Välkomna!

Fri entré som vanligt i q.bar! Boka bord för middag här!
eller ring oss på 060-16 00 88 Ståplats i mån av plats.