Sommarpris

Välkommen till Sundsvall!

Quality Hotel Sundsvall ligger ett par minuters promenad från Sundsvalls vackra stenstad som inbjuder till fina gångstråk med byggnader från sekelskiftet. Strosa längs Selångersån och njut av en glass vid åkanten. Det finns gott om aktiviteter i och runt Sundsvall, den som inte är höjdrädd kan prova på en guidad takvandring på stadens historiska byggnader. För barnen finns äventyrsbadet Himlabadet och i närområdet ligger även Trolska Skogen, ett riktigt familjeäventyr i en mysig sagoskog. Sundsvall ligger inbäddat mellan Norra Berget och Södra Berget, två fantastiska platser som inbjuder till aktiviteter med utsikt. Är man gastronomiskt intresserad så finns flertalet lokala producenter av såväl mat och dryck. Passa på att göra ett studiebesök på Hernö Gin eller High Coast Destillery. Sommartid finns många vackra stränder längs Sundsvalls kust och vintertid kan vi erbjuda fina längdspår och slalombackar, centralt och nära. Shoppingmöjligheter finns det gott om, Stenstan har flertalet unika butiker och i Birsta City hittar du IKEA och andra stora aktörer inom såväl kläder som sport och elektronik.

Det finns parkeringsplatser och varmgarage i direkt anslutning till hotellet. Du kan ta hissen direkt upp till hotellreceptionen, konferensvåningen eller hotellvåningarna. Priset för garageplats är 130 SEK/ dygn och det går bra att betala tillsammans med hotellnotan.

I sommar har vi extra bra pris på boende hos oss! 
Boka till förmånligt sommarpris från 799 kr per natt för ett dubbelrum. Dessutom så erbjuder vi extrabädd till ert dubbelrum för endast 99 kr hela sommaren! Är ni ett större sällskap eller familj så finns våra familjerum med dubbelsäng och bäddsoffa. Det går även bra att boka ett ”tonårsrum” i anslutning för endast 500 kr per natt.

Läs mer på vår hemsida här eller ring oss på 060-16 00 02