Våra scener

Aveny upstairs

De flesta känner till Aveny som nöjeslokal men Aveny upstairs går även att boka för egna festligheter. Två vikväggar ger oss flexibiliteten att kunna utforma lokalen efter sällskapets storlek och även att ta emot olika sällskap samtidigt. Med båda vikväggarna öppna kan vi ta emot drygt 600 sittande ätande, med vikväggarna stängda går det lika bra med 100.

Aveny downstairs

Vår lokal på Avenys entréplan är utmärkt för mingel och middagar i bufféform. I lokalen finns en mindre scen vilket ger möjlighet till att boka underhållning. Här ryms ca 150 personer. Det mindre baren som ligger i anslutning till Melody rymmer upp till 40 personer. Har du konferens? Varför inte boka en egen trubadur eller anordna ”musikkrysset” i någon av dessa lokaler, endast fantasin sätter gränser!

q.bar stage

Mat, musik och miljö är tre viktiga ingredienser för en upplevelse som man gärna tar del av igen. Och igen. Vår ambition med q.bar är helt enkelt att skapa minnesvärda möten. Möten mellan smaker, dofter, kulturer, känslor och inte minst möten mellan människor. Tillsammans med vår personal och våra artister skapar vi den fina atmosfär som gjort q.bar så omtyckt, vardag som helg.

Presentation av Avenys scener

Presentation av q.bar