Johnossi

Konserten 2020 är inställd på grund av det rådande läget med Covid-19 (Coronaviruset). Ny konsert 13 november 2021.

Johnossi låter hälsa:

Som många av er redan har misstänkt så blir det ingen Sverigeturné heller för oss så länge Coronaskiten härjar vidare och myndigheterna förbjuder större folksamlingar. Det är fruktansvärt tråkigt att vi och världen generellt hamnat här, men tiden går fort och allt spelande kommer tas igen med råge till de flyttade datumen i höst. Då jävlar kommer vi tillsammans vara så peppade att det inte kan bli annat än magi!

Ni som redan köpt biljetter till de flyttade gigen, håll i dom! Alla ni andra, supporta er lokala konsertarrangör genom att köpa biljetter till höstens gig så fort som möjligt! Dom har det verkligen kämpigt nu och behöver all support de kan få!

Behåll din biljett till det nya datumet den 13 november 2021.
Kan du inte gå, eller ändå vill återlösa din biljett kontaktar du support@tickster.com senast  30 juni 2021.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Johnossi är tillbaka – med turné och ny musik! Det har gått nästan tre år sedan hyllade ”Blood Jungle”. 2020 återvänder Grammis och P3 Guld-vinnarna Johnossi med ett nytt album. Soundet är råare nu när duon rör sig framåt igen. Den 15 november släpps första smakprovet, singeln ”Longer The Wait, Harder The Fall”. Förutom ny musik blir det en rejäl vårturné med 23 stopp i Europa och Skandinavien.

Sångaren/gitarristen John Engelbert och trummisen Oskar ”Ossi” Bonde bildade Johnossi i Stockholm 2004. Efter bara tre livespelningar fick de sitt första skivkontrakt och släppte sitt självbetitlade debutalbum 2006. Duon har hittills släppt fem album och bland annat tagit emot en Grammis för ”Bästa grupp”, Grammisnominerats hela sju gånger och fått P3 Gulds ”Bästa grupp” och ”Bästa rock”.

Insläpp: 21.00
På scen: Ca. 23.00
Ålder: 18+

Biljetterna köper du på Tickster!

Boka gärna bord för middag i q.bar innan på 060-16 00 88 eller 060-16 00 80. Du kan även boka på Book A Table online.

Vill du vakna upp till en härlig frukostbuffé dagen efter en lyckad kväll så har vi förmånliga boendepaket inklusive entré här!